Stretchtent huren

Een stretchtent huren voor je bruiloft, tuinfeest, evenement, fuif of party? De flextenten of bedoeïenententen van Stretchtent Eindhoven zijn echte eyecatchers die jouw gebeurtenis net dat beetje extra geven: qua ambiance, qua stijl, qua gemak en qua flexibiliteit. Huur een stretchtent, creëer je eigen unieke sfeer en vergroot de feestvreugde.

Bekijk onze tarieven

Wat is een stretchtent?

Bepaal zelf de vorm van je stretchtent

Een stretchtent bestaat uit een groot rekbaar tentzeil dat wordt bevestigd op acht à tien houten palen. Het unieke van deze tent is dat jij bepaalt hoe het eruit ziet: jij kiest welke variant, vorm of stijl past bij (de uitstraling van) jouw feest of evenement.

De mogelijkheden zijn legio. Kies je bijvoorbeeld voor een open voorzijde en een gesloten achterzijde, creëer je een bedoeïenentent. Ideaal voor als je een buffet wilt opstellen of meer intimiteit wilt creëren. Of kies voor een volledig open constructie ofwel een trapezetent, waar je gasten gezellig in- en uitlopen.

Door weer en wind

De maten van de taupekleurige stretchtent bedragen ongeveer 8x10 meter en het hoogste punt is 4 meter. Daarmee creëer je ongeveer 65 zit- en 90 staplaatsen voor je gasten. De palen worden met lange, stevige haringen verankerd in de grond. Daarmee is de tent bestand tegen de meeste Hollandse weer- en windtypen.

Waarom een stretchtent huren?

De veelzijdigheid van de luxe feesttent biedt oneindig veel mogelijkheden, waardoor je het kunt aanpassen op elke gelegenheid, elke sfeer en elke wens. Ga dus lekker los in je creativiteit! Laat ons zien welke vorm jij in gedachten hebt en wij laten jou zien welke varianten van de stretchtent te huur zijn.

Huren bij ons betekent gemak: jij belt en vertelt waar en wanneer je de tent nodig hebt. Wij bouwen het op en breken deze naderhand weer af. Naast de verhuur van stretchtenten, verhuren we ook andere toebehoren. Die boek je gemakkelijk tegelijkertijd in een reservering. Zo houd jij je handen vrij voor alle andere zaken die geregeld moeten worden voor jouw feest of evenement.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een veilige keuze

Een veilige keuze

Het huren van een stretchtent is een veilige keuze: ten eerste omdat de tent 100% gegarandeerd waterdicht is. Ten tweede omdat het bestand is tegen windsnelheden tot en met windkracht 8. En tot slot omdat de stretchtent een gecertificeerd brandveilig product is dat het M1 NEN-EN 13782-certificaat draagt.

Voor al je feesten, evenementen en partijen

Droom jij van een huwelijksvoltrekking en/of bruiloftsfeest in de buitenlucht, maar schrikt het onvoorspelbaar Nederlands weer je af? Wil jij je huwelijksgelofte net dat beetje extra geven? Huur een stretchtent! Je blijft gegarandeerd droog en je creëert een romantische, intieme sfeer. Zo maak jij jouw huwelijksdag en bruiloftsfeest tot een onvergetelijke happening.

Organiseer jij een evenement en zoek je een weerbestendige oplossing waarmee jij je gasten gastvrij ontvangt en waar zij in alle rust een drankje en/of hapje kunnen gebruiken? Of ben je op zoek naar een tent met een stijlvolle, elegante uitstraling die de bezoeker uitnodigt je producten te bewonderen? De stretchtent maakt het allemaal mogelijk.

Kortom, er zijn legio redenen, feesten en evenementen te bedenken waarvoor je een stretchtent kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • huwelijksvoltrekking
  • bruiloft(feest)
  • tuinfeest
  • verjaardagsfeest
  • buitenevenement
  • culinair evenement
  • festival
  • jubileum
  • personeelsfeest
  • communiefeest of andere religieuze viering