Tafels & stoelen

Kies je voor gemak en ruimte in je feesttent en wil je graag statafels? Die vind je bij ons in elke denkbare variant! Bijvoorbeeld met regelbare ledverlichting: deze werken op een accu die onder het tafelblad vast zit, dus je kunt de tafels gewoon verplaatsen tijdens het feest én geen gedoe met stroomkabels.

Heb je liever zitplaatsen in de tent? Vertel ons hoeveel tafels en stoelen je nodig hebt en wij regelen meubilair dat eer doet aan de uitstraling van jouw feest of evenement: van eenvoudige klapstoel tot chique wedding chair. Ook buffettafels (eventueel met ledverlichting), luxe bartafels, barkrukken of tafels kun je bij de boeking reserveren.

Tafelrokken en topcovers

Een elegante rok en/of topcover in de kleur(en) van jouw feestthema of in de huisstijl van jouw bedrijf, behoort ook tot de mogelijkheden. In ons assortiment vind je een breed palet aan kleuren waarmee jij de statafels kunt bekleden. Dat geeft de styling van jouw feest of event net dat beetje extra.

Tafels / stoelen reserveren?

Wij zorgen ervoor dat de tafels en/of stoelen gelijktijdig met de stretchtent worden geleverd. Bel Albert Nouwens op 06 24 390 288 of stuur een bericht via het contactformulier.